Over Spuiterij de Reus

De laatste hand leggen aan een nieuw ontworpen meubelstuk geeft echt veel voldoening. De finishing touch geven door kleur of lak aan een prachtig ontwerp dat geeft mij een tevreden gevoel.

Met nog meer passie maak ik een “oud” product weer als nieuw. Verfraai uw interieur door nieuwe kleuren of een mooie nieuwe laklaag. Laat uw producten weer stralen!

Wie is Spuiterij de Reus?

Mijn naam is Peter de Reus. Vanaf mijn 18e jaar ben ik werkzaam in de schildersbranche. De passie voor het schilder- en spuitwerk is aan mij overgedragen door mijn oom. De eerste jaren heb ik de kneepjes van het vak van hem geleerd in een spuiterij in Arnhem. Daarna ben ik gaan werken in deze mooie spuiterij in Drempt. Na 14 jaar was er nu de mogelijkheid om de spuiterij over te nemen. Het voelde als nu of nooit, maar dit is wel altijd een droom geweest dus… doen!
Hoe geweldig is het dat ik deze passie nu, samen met mijn neef Daan, in Spuiterij de Reus kan voortzetten.

Hoe voldaan kun je zijn als je een keuken weer als nieuw maak of als het oude dressoir van oma weer een nieuw leven krijgt door een ander kleurtje waardoor je klant er weer jaren plezier aan heeft. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor keukens of kastjes maar denk ook eens aan  deuren, vensters, radiatoren en nog veel meer meubels en producten in en rond uw woning of bedrijf.

Wij zijn u graag van dienst.

Klik hier voor korte video spuiten op locatie

Onze spuiterij

Vanaf januari 2018 staan wij voor u klaar in onze vernieuwde professionele spuiterij in Drempt. Wij staan garant voor professioneel advies en zorgen voor een hoge kwaliteit spuitwerk. Wij streven naar een hoog afwerkingsniveau.

Wij werken voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Demontage en haal- en brengservice is in overleg mogelijk. Wij spuiten ook op locatie.

Bekijk onze diensten